Unikátní technologie wolframovo-karbidových brousků
Prkýnka, pracovní pulty, talíře a nádobí – všechny tyto věci otupují vaše nože. Ale brousek Samurai Pro používá wolframovo-karbidové brusné ostřiče, které jsou uloženy v unikátním úhlu.
- Díky jeho použití dosáhnete vždy ostrých a přesných okrajů.
- Vysunovací ostřiče brousku Samurai Pro vám umožní jednoduše nabrousit všechny druhy zoubkovaných ostří.
- Nabrousí dokonce nářadí nebo zahradnické nůžky.
- Lze ho použít na nože na kuchání nebo při lovu.
- Brousek Samurai Pro se hodí téměř všude!
Používá se na broušení:
- příborů,
- nůžek,
- nástrojů,
- seker,
- sekaček na trávu,
- zahradního nářadí,
- kapesních nožů,
- kuchyňského náčiní.
Tipy na broušení:
Kuchyňské a lovecké nože
Položte brousek Samurai Shark™ na rovný povrch a přidržte jej. Ujistěte se, že je brousek Samurai Shark™ až po svůj okraj na pracovním pultu a je o něj pevně zapřen (viz obrázek). Protáhněte nůž vertikálně wolframo-karbidovými ostřiči směrem dolů. Obě strany ostří budou naostřeny zároveň.
Zoubkované nože
Použijte vysunovací wolframo-karbidový ostřič a brousek Samurai Shark™ držte v mírném úhlu. Pohybujte brouskem po zoubkovaném ostří od střenky až po špičku tam a zpátky. Zoubkované nože mají jen jednu řezací hranu, kterou je potřeba nabrousit.
Nůžky
Držte nůžky otevřené. Pohybujte širším úhlem vysunovacího ostřiče po broušené hraně nůžek od rukojeti až po špičku.
Zahradnické nůžky
Držte zahradnické nůžky otevřené. Pohybujte širším úhlem vysunovacího ostřiče po broušené hraně nůžek od rukojeti až po špičku.